Wie zijn wij

 

Wij, Tobias, Mirthe, Herry en Marjan heten u van harte welkom op onze camping! 

Op vakantie en toch vertrouwd! Radastrands Camping is een camping in Zweden met Nederlandse eigenaar. Wij hebben op 1 oktober 2016 de camping overgenomen en staan voor u klaar om u een heerlijke en onvergetelijke vakantie te bezorgen. Kwaliteit, service en natuurlijk heel veel vakantieplezier staan bij ons hoog in het vaandel. 

Als kind kwam Tobias al vele malen met zijn ouders ( Herry en Marjan ) in Zweden en samen met Herry droomde hij van een eigen camping in de bossen van Zweden. Ook Mirthe was als kind al eens naar Zweden gekomen en had toen al tegen haar ouders gezegd dat dit het land was waar ze later oud wilde worden. Tobias en Mirhte zijn beide opgeleid als outdoorinstucteur en zorgen voor de begeleiding van de verschillende outdooractiviteiten.

Herry en Marjan hebben beide een achtergrond in de zorg en het bedrijfsleven en zullen er voor zorgen dat u in alle rust kunt genieten van een  heerlijke vakantie in Zweden

Wij hopen samen, dat we u een heerlijke vakantie kunnen bezorgen zodat u net zo veel van Zweden kunt gaan genieten als dat wij doen!

       
TOBIAS   MIRTHE   HERRY   MARJAN