Voorzieningen camping Zweden

Zandstrand

De camping is direct gelegen aan het prachtige meer 'Radasjön' en heeft daarbij een heerlijk en kindvriendelijk zandstrand. Geniet onder het genot van een goed boek van de Zweedse natuur... Wist u dat u hier nog echt elanden en bevers tegenkomt?

Servicegebouw

Wij heten u van harte welkom bij de receptie in het servicegebouw. Daarnaast vindt u hier ook een kleine kiosk. Hier kunt u terecht voor kleine boodschappen, visspullen, souvenirs, maar ook een lekker ijsje, koffie, thee, kleine snacks en overheerlijke verse broodjes.

Gratis internet

Even uw email checken, surfen op het internet of die ene leuke vakantiefoto op social media plaatsen? In en rondom het servicegebouw kunt u gratis gebruik maken van onze internetverbinding.

Sanitaire voorzieningen

Toiletten en douches vindt u in het gerenoveerde sanitairgebouw. Ook voor mindervaliden hebben wij een aangepaste douche- en toiletruimte. 

Plattegrond Camping

Klik op de foto hieronder om de plattegrond van de camping te downloaden.   

 

Met een elektrische auto naar Zweden

Rådastrand Camping begrijpt dat het belangrijk is dat je de auto moet kunnen opladen. Rådastrands camping heeft een laadpunt (wallbox) laten installeren om aan deze vraag te kunnen voldoen. Voor meer informatie stuur een mail naar info@radastrand.com 

Wasserette

Is de kleding vies geworden na een outdoor activiteit of een dag spelen aan het zandstrand? Geen probleem! Wij beschikken over wasmachines en een wasdroger. Zo kunt u direct even uw kleding wassen.

Minigolfbaan 

Hole in one! Gaat u de uitdaging aan op de minigolfbaan?  

Eten & drinken

In onze koffie stugan/ snackbar kunt u terecht voor koffie, thee, een ijsje, kleine snack en heerlijke verse broodjes. Wilt u uit eten? In Hagfors vindt u een aantal eetgelegenheden waar u voor een heerlijke lunch of diner aan het juiste adres bent. Bij de receptie van de camping adviseren wij u graag over deze eetgelegenheden.