Radastrand; ideaal voor uw visvakantie in Zweden

Als visliefhebber moet je toch minstens één keer een visvakantie in Zweden hebben gemaakt. En wij verzekeren u, het zal niet bij één keer blijven! De rust van het weidse water, het prachtige uitzicht over het meer in combinatie met de gastvrijheid en gezelligheid van de Zweedse inwoners maken uw visvakantie in Zweden tot een onvergetelijke ervaring.

Vissen vanaf camping Radastrand

Camping Radastrand, gelegen in Värmland, biedt vele mogelijkheden voor een ontspannen visvakantie. Zegt u maar hoe u het wil hebben en wij verzorgen het! U kunt vissen vanaf de waterkant, vanaf een vlot, met een boot het water op gaan en in de buurt zijn enorm veel goede plekken om te vliegvissen.

Natuurrijke visplek

Värmland wordt door visliefhebbers geroemd om zijn grote variatie aan natuur, meren en waterlopen. De rivier Klarälven, met een lengte van 460 kilometer de langste rivier van Zweden, is op dit moment één van de populairste sportviswateren van Zweden. Het geniet internationale erkenning met name om de prachtige vliegvis mogelijkheden. Kortom camping Radastrand is de perfecte bestemming voor uw visvakantie in Zweden.

 Uw ideale visvakantie in Zweden

Accommodaties voor een visvakantie in Zweden

Zoals gezegd organiseren wij graag uw ideale visvakantie in het door ons zo geliefde Zweden. Afhankelijk van uw gezelschap, voorkeur en budget hebben we een passende accommodatie. We hebben een ruim aanbod kampeerplaatsen waar u met uw eigen tent, caravan of camper op kunt verblijven. Onze gezellige stuga's (typische Zweedse trekkershutten) zijn er in een 2-, 4- en 6-persoons versie. Geniet u liever van wat meer luxe dan is onze 6-persoons vakantiewoning ideaal. Deze woning ligt op ongeveer 8 km vanaf de camping. Wanneer u wel graag kampeert, maar niet met alle spullen wil slepen, zijn onze compleet ingerichte De Waard tenten een goed oplossing. Zoals u ziet kunt u voor elk type visvakantie terecht op onze camping in Zweden.

Vissen in Zweden

Meer informatie & reserveren

Neem gerust een kijkje op onze website om u te laten inspireren voor uw visvakantie in Zweden. Naast het vissen kunt u ook nog vele andere activiteiten ondernemen en voor groepen hebben wij een speciaal programma op aanvraag.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te bellen! Wij helpen u graag verder via T. 00 46 (0)563 60560.

Boek hier direct uw vakantie