Vakantie Zweden

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Zweden? Wij begrijpen dit helemaal! De ongerepte natuur met onder andere uitgestrekte bossen, rivieren, meren en bergen zorgen voor een uniek landschap. De ideale plek om heerlijk tot rust te komen, of om juist helemaal je ei kwijt te kunnen als sportieve vakantieganger. Camping Rådastrand nodigt u van harte uit om te genieten van een heerlijk vakantie in het prachtige Zweden.

Kamperen in Zweden

Bent u geïnteresseerd in een vakantie in een natuurlijk gebied? Zweden is uitermate geschikt om tijd door te brengen middenin de natuur! Radastrand Camping is prachtig gelegen aan het Rådameer. Elke kampeerplek heeft hierdoor een fantastisch uitzicht over het meer en de natuur eromheen. Of u nu met een tentje, camper of caravan komt, er is voor iedereen een plekje beschikbaar! Onze plekken zijn met 100m2 ruim opgezet, zodat u alle ruimte en privacy heeft. Daarnaast is er de mogelijkheid om elektriciteit te hebben, en zijn er daarnaast ook nog vuurplaatsen om uw vers gevangen visje te bereiden!

Krijgt u geen genoeg van Zweden? Bij Camping Rådastrand kunt u namelijk kiezen voor een seizoenplaats, zodat u een heel seizoen lang geniet van uw eigen vakantieplek! Met plekken in de zon, half-zon en schaduw is er voor ieder wat wils! Op de gehele camping is gratis wifi aanwezig en zijn honden welkom. Verder kunt u gebruikmaken van het sanitairgebouw + wasserette. Wacht niet langer en boek uw vakantie!

Activiteiten voor jong en oud!

Bij Camping Rådastrand hoeft u zich geen moment te vervelen met alle leuke activiteiten die er op de camping en in de nabije omgeving te vinden zijn! Klim als een aapje in de bomen, ga vissen op één van de vele wateren of win van je familie met een potje golf! Daarnaast wordt er tijdens het hoogseizoen elke avond, met uitzondering van het weekend, een actief avondspel georganiseerd! Denk bijvoorbeeld aan levend stratego en voetballen op het strand, om aan het einde van de avond na te praten bij een heerlijk kampvuur!

Ontdek de ongerepte natuur van Zweden

Wij snappen als geen ander dat u even de drukte wilt ontvluchten, maar de activiteiten in de Zweedse natuur zijn zeker een aanrader! Zowel in de zomer als in de winter is er genoeg te beleven. In de warmere maanden kunt u de omgeving verkennen met de mountainbike, of ga op avontuur met één van de GPS-wandeltochten! In de koude wintermaanden is er volop activiteit met skiën/snowboarden, sneeuwschoenwandelen, schaatsen of een sledetocht met de husky experience!

Naast al deze activiteiten zijn er natuurlijk ook vele kanotochten. Dé manier om op avontuur te gaan in de wilde natuur van Zweden. Vaar door een natuurgebied met uitgestrekte meren en kronkelende rivieren. Er zijn zelfs meerdaagse tochten waar u 's nachts overnacht in een afgelegen gebied zonder campings. Een mix van rust en avontuur, met een overnachting in de vrije natuur! Wat wil je nog meer?