Vakantie Zweden 2019

Aan welke woorden denkt u bij vakantie in Zweden 2019? Natuur, uitgestrekte bossen, duizenden meren, ontspannen midden in de natuur of actief genieten van wildlife? Dit alles is te vinden in de zuid westelijke regio Värmland. Te midden van dit idyllische natuurschoon ligt familiecamping Radastrand, de ideale locatie om uw vakantie in Zweden in 2019 door te brengen.

Vakantie in Zweden 2019

Vroeg in de ochtend met een kano op het spiegelgladde water……. Dicht bij de natuur, omringd door uitgestrekte bossen met af een toe een roodgeschilderd houten huisje in de verte. Zo hoort het Zweedse vakantiegevoel te zijn. De regio Värmland in het zuid westen van Zweden is een vakantieregio bij uitstek! Het feit dat 2/3 van het oppervlakte bestaat uit bos en er ruim 10.000 meren te vinden zijn, zal zeker bijdragen aan het ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De Nederlandse camping Radastrand ligt direct aan één van de vele meren. Daarmee is de camping de ideale locatie om de vakantie in Zweden in 2019 door te brengen.

Wildsafari en veel meer!

Meneer Eland is de koning van het Zweedse woud! Wie hem van dichtbij wil bewonderen, kan meegaan op wildsafari. Dit is slechts één van de vele activiteiten die op camping Radastrand in samenwerking met Moose Adventure en Outdoor wordt georganiseerd. Het hele gezin is van harte welkom om mee te gaan op avontuur. Ook voor de familievakantie naar Zweden in 2019 bent u hier dus aan het juiste adres. Een greep uit de activiteiten van het outdoorcentrum op camping Radastrand: Vierkamp, GPS mountainbike tochten en klimmen. Alle activiteiten en avontuur in de Zweedse natuur

Stuga; typisch Zweeds kamperen

Camping Radastrand heeft een natuurlijke opzet, met kampeerplekken te midden van de bossen. Deze bieden veel privacy en dragen bij aan het échte gevoel van verblijven in de natuur. Typisch Zweeds is het verblijf in een Stuga! Een kleine trekkershut mét veranda een heerlijke houten picknickbank. Onze andere kampeermogelijkheden zijn:

  • Staanplaats ( met of zonder elektra)
  • Safaritenten
  • De Waard tent
  • Randstad tent “de vos”
  • Vakantiewoning

Alle kampeermogelijkheden bekijken.