vakantie arrangementen Zweden

Hier in Värmland krijg je overal een vakantiegevoel! Värmlands län kenmerkt zich door uitgestrekte bossen met talrijke aaneengeschakelde meren, rivieren en bergen.  Een omgeving die uitdaagt om actief bezig te zijn. 


 

Avonturenweek in Zweden

Een avontuurlijke vakantie met activiteiten voor het hele gezin. Voor de kinderen worden er verschillende stoere activiteiten georganiseerd, zoals het bouwen van hutten en het maken en varen met een zelfgemaakt vlot. De ouders maken intussen een fietstocht of een wandeling, of genieten van hun rust.

Eenoudervakantie in Zweden

Alleenstaand met je kinderen op vakantie, samen dingen doen maar ook genoeg tijd voor jezelf om activiteiten te doen in de Zweedse natuur. Heerlijk 8 dagen lang samen maar ook alleen op pad. Terwijl de kinderen hutten gaan bouwen, bogen maken, vlotvaren e.d. maak jij een prachtige kano tocht, ga je wandelen, bezoek je een museum en ga je de natuur in op de mountainbike. Toch is er nog genoeg tijd om samen met je kind wat te doen en ga je zelf samen opzoek naar bevers!!

Motorrijden in Zweden

Rijdend over de weg of de verschillende prachtige gravelwegen ervaar je de Zweedse natuur van Värmland elke dag weer opnieuw. Geen dag is hetzelfde. Samen met een ervaren instructeur leer je nieuwe wegen en plekken kennen. Na elke dagtrip kom je weer terug op de camping om te eten en te overnachten.

Wandelen in Zweden

Lekker wandelen in de mooiste omgeving van het Värmland.  In deze 7 dagen durende vakantie in Zweden zitten verschillende prachtige wandeltochten van 10 tot 24 kilometer. Elke dag weer worden er nieuwe routes ontdekt. Misschien kom je wel een eland tegen!  

Actief en cultuur in Zweden

Beleef de Zweedse natuur en cultuur van Värmland elke dag weer op een andere manier. Heerlijk 8 dagen fietsen, wandelen, een bezoek aan het Pelgrims wandkleed en dagens eten ( middag eten ) bij een oude familie boerderij.

Samen met Moose Adventure & Outdoor hebben daarom een aantal  vakantie arrangementen  in combinatie met activiteiten voor u samengesteld voor een geslaagde vakantie in Zweden. 


 

Outdoor sport vakantie

In deze sportieve week staat de survivalrun centraal, hier starten en eindigen we de week mee. Verder komen er verschillende andere leuke activiteiten aan bod, zoals kanoën, mountainbiken, wandelen en een beversafari.

Kanotochten in Zweden

Onze meerdaagse kanotochten zijn speciaal uitgezet voor de natuur liefhebber en laten je langs de mooiste plekken van Zweden varen. Overnachten doe je in de vrije natuur. Minder avontuurlijk aangelegd, dan is op één van de tochten ook het overnachten op aan de rivier gelegen campings mogelijk.  

Winterweek voor scholen

Ervaar de Zweedse natuur en cultuur van Värmland elke dag weer op een andere sportieve manier. Heerlijk langlaufen, hiken, ijsvissen, en op pad voor een husky sledetocht.

Singlereizen

Ben je single, heb je geen zin om alleen op vakantie te gaan maar lijkt het je wel heel interessant andere singles te ontmoeten? Beleef je graag een sportieve en avontuurlijke vakantie week? Dan is deze vakantie echt iets voor jou!!

 

Winterweek met het hele gezin in Zweden

Ervaar de Zweedse natuur en cultuur van Värmland elke dag weer op een andere sportieve manier. Heerlijk langlaufen, schaatsen, en sneeuwschoenwandelen, leer ijsvissen en boogschieten, en ga op pad voor een husky sledetocht.