Genieten van een vakantie in Zweden

Vakantie Zweden

Op vakantie in Zweden? Volgens velen een echte aanrader... En daar zijn wij het natuurlijk voor 100% mee eens, want wat is het hier mooi! Bossen, meren, rivieren en bergen maken het land uniek en een heerlijke vakantiebestemming voor zowel de rustzoeker als de sportieveling. Bij Radastrand Camping bent u van harte welkom voor uw vakantie Zweden!

OP VAKANTIE ZWEDEN... EEN AVONTUUR VOOR JONG EN OUD!

Houden u en uw familie van een avontuurlijke vakantie? Kom dan ook het prachtige Zweden ontdekken. Pak de mountainbike, trek de wandelschoenen aan of gooi uw hengel uit. Na een heerlijke actieve of ontspannen dag komen de mooiste verhalen naar boven en worden herinneringen gedeeld. Komt u ook uw vakantie vieren bij Radastrands Camping? Heerlijk kamperen in Zweden.

KINDVRIENDELIJKE CAMPING IN ZWEDEN

Wilt u graag op vakantie naar een kindvriendelijke camping Zweden? Voor jong en oud is hier genoeg te beleven. Spannende speurtochten, gezellige kampvuren een minigolfbaan en zelfs een heerlijk zandstrand. Voor iedereen is hier enorm veel te doen. Wij heten u natuurlijk van harte welkom bij de receptie in ons servicegebouw. Hier bevindt zich ook een kleine kiosk waar u terecht kunt voor kleine boodschappen, visspullen, souvenirs, maar ook een lekker ijsje, koffie en verse broodjes. Verder kunt u gebruikmaken van internet op ons terrein, helemaal gratis! Daarnaast zijn er ook nog de uitstekende sanitaire voorzieningen en een wasserette voor als de kleren vies zijn geworden na een outdoor activiteit. 

Dagelijks wordt een activiteit aangeboden die past bij onze camping voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Ook voor kinderen die ouder zijn is er een outdoor school met een vijfdaags programma. Hier krijgen de kinderen technieken geleerd om te kunnen overleven in de wildernis. Er is altijd wat te beleven op Radastrands Camping.

VÄRMLAND: EEN UNIEK STUKJE ZWEDEN

Duizenden meren en uitgestrekte bossen kenmerken de regio Värmland. Een geliefde regio bij vakantiegangers, maar vanwege zijn uitgestrekte karakter zeker niet overspoelt met toeristen. Ook Rådastrands Camping ligt direct aan een van de duizenden meren, en met kampeerplekken onder bomen en in de zon is er voor eenieder een heerlijke campingplek in zweden.  De moose, oftewel de eland, is de koning van Zweden maar zeker niet het enige wild dat Värmland tot zijn thuis berekend. Wie meer wil weten over deze koning van het woud, kan een bezoekje brengen aan het Värmland Moose Park. Een leuk en educatief uitje voor het hele gezin, waarbij de eland ook van dichtbij te bewonderen is.

RADASTRANDS CAMPING

Elke ochtend wordt u op Radastrands Camping wakker met een adembedemend uitzicht over het Rådameer. Radastrands Camping in Zweden met Nederlandse eigenaren. Hier geniet u iedere dag van prachtige natuur en de perfecte combinatie tussen actie en ontspanning. Hier kunt u goed vissen, fietsen, handboogschieten, GPS speurtochten doen en nog veel meer. Op onze kamping kunt u kamperen met de tent, met de camper en met de caravan. 

Accommodaties

Geniet van een vakantie Zweden, geniet van pure natuur, geniet van activiteiten en van ontspanning. Kom genieten bij Radastrands Camping.

RESERVEER DIRECT UW VAKANTIE ZWEDEN

VAKANTIE IN ZWEDEN IN 2022

In 2022 kunt u op Rådastrands Camping weer een unieke, onvergetelijke tijd beleven. Tijdens uw vakantie in onze natuur kunt u de allerleukste activiteiten doen. Er zijn verschillende outdoor activiteiten in de zomer, er worden avondspelen georganiseerd, er kunnen verschillende "safari's" worden gedaan en er worden leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd. En dit draagt allemaal bij aan het ultieme vakantiegevoel in de natuur.

Outdooractiviteiten op vakantie

Wilt u tijdens uw vakantie in Zweden in 2022 meedoen aan de outdooractiviteiten? Leuk! Wij organiseren vanaf de camping verschillende activiteiten in de buitenlucht. De een avontuurlijk, de ander sportief, maar allemaal ontzettend leuk! Doe bijvoorbeeld mee met een kanotocht. Als Zweden ergens om bekend staat dan is het wel de grote hoeveelheid meren. En hier kan natuurlijk uitstekend op gekanood worden! Er worden verschillende tochten rondom onze camping georganiseerd, waarvan elk een uniek beeld geeft van de Zweedse natuur.

Op safari in Zweden

Ook kunt u verschillende safari's doen op vakantie. Bijvoorbeeld de beversafari, waarmee u op zoek gaat naar wilde bevers. U begint de dag met een presentatie over de bever (uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee), waarna u de bus in stapt om richting de rivier te rijden. Hier stapt u in een kano, en het avontuur gaat beginnen.

BOEK UW VAKANTIE