Rondreis door Zweden

Ontdek het prachtige Scandinavië op rondreis door Zweden! Het land van de uitgestrekte bossen, duizenden meren en uitgestrekte natuurgebieden. Maar ook het land van Midsommar, het noorderlicht en natuurlijk de eland! Deze laatste mag dan wel de koning van het woud zijn, er is nog veel meer wildlife te ontdekken. Misschien komt er tijdens een kanotocht wel een bever op uw pad! Ga het ontdekken op een actieve vakantie in Zweden.

Typisch Zweden!

De “Moose” zoals de eland ook word genoemd, mag dan wel hét boegbeeld van Zweden zijn, maar het land is zoveel meer dan dat! Zweden kent een rijk verleden aan tradities en feestdagen, waar u zeker kennis mee maakt  op uw rondreis door Zweden.

Op de langste dag van het jaar zijn meibomen feestelijk versierd om Midsommar te vieren. Samen met familie en vrienden vieren de zweden op de vrijdag vlak voor of vlak na 21 juni de dag van de zonnewende. Bij familie en vrienden op het platteland, de boerderij of op uw camping in Zweden. Leuk om mee te maken als u de kans krijgt!

Rondreis door Zweden

Zweden heeft zoveel moois te bieden! Stockholm, de hoofdstad van Zweden, is een echte parel en een bezoek meer dan waard. De eilandjes vormen samen de stad met zijn historische centrum, maar natuur en stad blijven dicht bij elkaar. Want de door water omringde stad is uniek in zijn soort. Wat u ook absoluut niet mag missen tijdens uw rondreis door Zweden in de regio Värmland in het zuid westen van het land. Zegt u natuur, bossen en duizenden meren, dan zeggen wij Värmland! De vakantie regio heeft veel te bieden voor de actieve vakantieganger. Of u nu kiest voor een survivalvakantie in Zweden of een wat luxer verblijf, op Rådastrands camping is beiden mogelijk! De camping van Nederlandse Eigenaren beschikt over een vakantiewoning en Stuga’s.  Deze laatstgenoemde is een typisch Zweedse blokhut óf trekkershut en daarmee een ideale overnachtingsplaats voor de rondreis door zweden. Gaat u op autovakantie Zweden

Survival vakantie in Zweden? Ontdek Värmland!

Värmland is dé bestemming voor een survival vakantie in Zweden. Het groen lonkt om op avontuur te gaan! Wandelen op de Värmslandleder, of vlotvaren  op de Klarälven, de complete top tien van activiteiten in Värmland heeft Visit Zweden alvast voor u samengesteld. Op Rädastrands Camping in Zweden zijn ook tal van survival mogelijkheden. Het eigen outdoor team van Moose Adventures probeert de vakantie voor jong en oud onvergetelijk te maken. Zij organiseren onder andere:

Heeft u al zin gekregen om een accommodatie voor uw rondreis door Zweden te boeken? Kijk dan snel verder voor onze verblijfsmogelijkheden en accommodaties of boek direct uw accommodatie.  

Direct uw verblijf voor uw rondreis in Zweden boeken

Rondreis Zweden

Kamperen in Zweden

Een heerlijke vakantie beleeft u op onze camping. Hier kunt u kamperen in Zweden. Iedere ochtend wordt u wakker middenin de natuur en in een aangename omgeving. Op onze camping kunt u kamperen met uw eigen tent, caravan of camper, maar u kunt ook het kampeergevoel beleven in één van onze accommodaties. Waar u ook kampeert...iedere plek bevindt zich in een bosrijk gebied met voldoende privacy. Wij houden daarnaast rekening met uw wensen, bijvoorbeeld of u graag een zonnig plekje wilt of liever een schaduwplekje.