Rondreis door Zweden

Rondreis Zweden

Ontdek het prachtige Scandinavië op rondreis door Zweden! Het land van de uitgestrekte bossen, duizenden meren en uitgestrekte natuurgebieden. Maar ook het land van Midsommar, het noorderlicht en natuurlijk de eland! Misschien komt er tijdens een kanotocht wel een bever op uw pad! Ga het ontdekken op een actieve vakantie in Zweden.

TYPISCH ZWEDEN!

De “Moose” zoals de eland ook word genoemd, mag dan wel hét boegbeeld van Zweden zijn, maar het land is zoveel meer dan dat! Zweden kent een rijk verleden aan tradities en feestdagen, waar u zeker kennis mee maakt  op uw rondreis door Zweden.

Op de langste dag van het jaar zijn meibomen feestelijk versierd om Midsommar te vieren. Samen met familie en vrienden vieren de zweden op de vrijdag vlak voor of vlak na 21  juni de Dag van de Zonnewende. Bij familie en vrienden op het platteland, de boerderij of op uw camping in Zweden. Leuk om mee te maken als u de kans krijgt!

DIRECT UW VERBLIJF VOOR UW RONDREIS DOOR ZWEDEN BOEKEN

VEEL MEER TIJDENS UW RONDREIS DOOR ZWEDEN

Zweden heeft zoveel moois te bieden! Stockholm, de hoofdstad van Zweden, is een echte parel en een bezoek meer dan waard. De eilandjes vormen samen de stad met zijn historische centrum, maar natuur en stad blijven dicht bij elkaar. Want de door water omringde stad is uniek in zijn soort.

Wat u ook absoluut niet mag missen tijdens uw rondreis door Zweden is de regio Värmland in het zuid- westen van het land. Zegt u natuur, bossen en duizenden meren, dan zeggen wij Värmland! De vakantie regio heeft veel te bieden voor een actieve vakantie in Zweden. Of u nu kiest voor een survivalvakantie in Zweden of een wat luxer verblijf, op Rådastrands camping is beide mogelijk!

De camping in Zweden met een Nederlandse eigenaar beschikt over een vakantiewoning en Stuga’s.  Deze laatstgenoemde is een typisch Zweedse blokhut óf trekkershut en daarmee een ideale overnachtingsplaats voor de rondreis door Zweden. Gaat u op camperreis door Zweden

RONDREIZEN IN ZWEDEN MET DE FAMILIE

In het hart van provincie Värmland bevindt zich Rådastrands Camping. Op onze ruime kampeerplaatsen kunt u met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Daarnaast kunt u ook terecht in onze comfortabele accommodaties. Of go glamping in Zweden! Onze kindvriendelijke camping biedt u de mogelijkheid helemaal tot rust te komen in de prachtige omgeving, aan een groot meer, en bij diverse rivieren. Daarnaast kan jong en oud ook genieten van vele activiteiten in de omgeving.

SURVIVAL VAKANTIE IN ZWEDEN? ONTDEK VÄRMLAND!

Värmland is dé bestemming voor een survival vakantie in Zweden. Het groen lonkt om op avontuur te gaan! Wandelen op de Värmslandleder, of vlotvaren  op de Klarälven, de bucketlist voor Värmland heeft Visit Zweden alvast voor u samengesteld. Op Rädastrands Camping in Zweden zijn ook tal van survival mogelijkheden. Het eigen outdoor team van Moose Adventures probeert de vakantie voor jong en oud onvergetelijk te maken.

Rondreis Zweden in accommodatie

Rondreis door Zweden aan het meer

KAMPEREN IN ZWEDEN

Een heerlijke vakantie in Zweden beleeft u op onze camping. Hier kunt u gezellig kamperen tijdens uw rondreis door Zweden. Iedere ochtend wordt u wakker middenin de natuur en in een aangename omgeving. Op onze camping kunt u kamperen met uw eigen tent, caravan of camper, maar u kunt ook het kampeergevoel beleven in één van onze accommodaties. Waar u ook kampeert...iedere plek bevindt zich in een bosrijk gebied met voldoende privacy.

Rondreis Zweden bij Radastrand

Wij houden daarnaast rekening met uw wensen, bijvoorbeeld of u graag een zonnig plekje wilt of liever een schaduwplekje.  De ruime kampeerplaatsen op Radastrands Camping zijn minimaal 100 m².  Er zijn kampeerplaatsen met én zonder electriciteit en voor een klein (trekkers)tentje hebben we speciale (goedkopere) plaatsen. Deze plaatsen zijn ook ideaal wanneer u een rondreis door Zweden maakt. U kunt ook een rondreis door Zweden maken met uw hond, want uw viervoeter is ook welkom op onze camping!

Met de Camping Key Europe kunt u snel en makkelijk inchecken op de camping. Een greep uit onze kampeerplaatsen:

  • Kampeerplaats met elektra (+/- 100 m²)
  • Kampeerplaats (+/- 100 m²)
  • Tentje trekkersveld (2 pers)
  • Seizoensplaats
  • Bekijk alle accommodaties

Bent u op zoek naar net iets meer comfort, maar wilt u toch het kampeergevoel beleven? Kies dan bijvoorbeeld voor een Safaritent of een Tunneltent Falco voor een unieke vakantie in Zweden.

FACILITEITEN

Na een lange autorit of verschillende avontuurlijke activiteiten wilt u graag even ontspannen tijdens uw camperreis door Zweden. De verschillende faciliteiten op onze Zweedse camping helpen u hierbij. Rust bijvoorbeeld lekker uit op het zandstrand, direct gelegen aan onze camping. Daarnaast kunt u gebruik maken van gratis internet, sanitaire voorzieningen, wasserette, boodschappen doen in een kleine kiosk of  golfen op de minigolfbaan.

BOEK UW VAKANTIE

Waar vindt u onze camping in Zweden?

Onze camping in Zweden ligt in het schitterende Värmland, in Rada om precies te zijn. Bent u op rondreis door Zweden en wilt u een tussenstop maken op onze camping aan een schitterend meer? Stippel hieronder uw route door Zweden uit en bekijk wanneer u langskomt bij Radastrands camping.