Omgeving overzicht

Midzomer Wandelvierdaagse Värmland

Over de wandel routes:

De wandel routes lopen zo veel mogelijk door de prachtige Zweedse natuur. De paden zullen voornamelijk gravelwegen en wandelpaden zijn, maar ook hebben we de niet te voorkomen stukken asfalt wegen er tussen zitten. De wandelroutes lopen allemaal rondom de camping zodat je met alle windrichtingen te maken zult krijgen.

 Wat maakt deze wandel 4 daagse zo bijzonder:

Als afsluiting van de 4 daagse vieren we echt op zijn Zweeds met iedereen die wil het Midzomer feest. Traditioneel gezien is dit de dag van de zonnewende: de dag waarop de zon het langst aan de hemel staat en de nacht het kortst is. Samen maken we de meiboom ( een kruisvormige boom met veel groen en mooie versieringen ).  Verder is het natuurlijk geen Zweeds feest zonder veel muziek, dans en zang. En natuurlijk word er ook lekker gegeten: ingelegde haring ( sill ), zalm, nieuwe aardappelen met bieslook en zure room en de eerste aardbeien van het jaar.

Wat ook nog bijzonder is, is dat de starttijden in overleg met de organisatoren erg flexibel zijn zodat u ook nog kunt genieten van uw vakantie.

Prijzen en wat je ervoor terug krijgt:

  • Inschrijfgeld: Deelname aan de Midzomer wandel 4 daagse kost Sek 400 per persoon ( +/- 40 euro ).
  • Hiervoor krijg je een startkaart, route kaart met route beschrijving, posten onderweg met drinken, fruit en blaren verzorging.
  • Midzomerfeest: Deelname aan het Midzomerfeest + buffet kost Sek 250 per persoon ( +/- 25 euro ).
  • Wanneer u op de camping verblijft is het Midzomerfeest voor u gratis.
  • Voor meer informatie, aanvragen of aanmelden kan dit via het contact formulier: https://www.radastrand.com/contact