23 oktober 2023

Samenwerking tussen Rådastrands Camping en Lisegård in Berga

Wij zijn verheugd om de spannende samenwerking aan te kondigen tussen Rådastrands Camping en Lisegård in het prachtige Berga. Deze unieke samenwerking belooft onze gasten een onvergetelijke en authentieke ervaring te bieden in het hart van de Zweedse natuur.

Bij Rådastrands Camping en Lisegård willen we de bezoekers een voorproefje geven van het boerenleven en de prachtige omgeving van Berga. En dat doen we op verschillende manieren.

Ten eerste bieden we opwindende tochten met paard en wagen aan. Verken de schilderachtige schoonheid van Berga terwijl je wordt getrokken door vriendelijke paarden. Het is een ervaring die je dichter bij de natuur brengt en je de charme van het platteland laat ervaren.

Voor de fijnproevers onder onze gasten hebben we een speciale traktatie. Wij verkopen eerlijk vlees aan onze gasten, afkomstig van onze eigen boerderij. Dit vlees is van hoge kwaliteit en wordt ook gebruikt voor onze gezellige BBQ-avonden. Geniet van smaakvolle gerechten, bereid met liefde voor traditie en ambacht.

Voor gezinnen met kinderen bieden we bezoekjes aan de boerderij aan. Laat je kinderen kennismaken met de fascinerende wereld van de boerderij, waar ze kunnen spelen met dieren en leren over het boerenleven. Het is een educatieve en leuke ervaring voor jong en oud.

Daarnaast zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten op de boerderij. 

Tenslotte bieden we ook lokale producten aan, zoals heerlijke honing en verse aardbeien. Deze producten zijn afkomstig uit de directe omgeving en dragen bij aan de smaakvolle ervaring van Berga.

Kortom, de samenwerking tussen Rådastrands Camping en Lisegård in Berga staat garant voor een onvergetelijke en veelzijdige ervaring. We nodigen je van harte uit om te komen genieten van al het moois dat deze prachtige regio te bieden heeft. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan.