Met de camper naar Zweden

Op pad met de camper naar Scandinaië? Voor een unieke kampeerervaring nodigen we u graag uit op een van onze kampeerplaatsen met een spectaculair uitzicht op het Rådameer. 

Ruime camperplaatsen

Op Rådastrands Camping heeft u altijd de beschikking over een ruime camperplaats. De mooie kampeer- en camperplaatsen van minimaal 100m2 bieden allemaal voldoende privacy en beschutting voor een heerlijke vakantie. Bij de vuurplaatsen kunt u ’s avonds op de camping uw versgevangen visje boven het open vuur bakken. Rond het kampvuur kunt u nog nagenieten van uw belevenissen van die dag. Dat is waarvoor u met de camper naar Zweden gaat! Optimaal genieten in en van de Zweedse natuur. 

Met de camper naar Zweden voor echte outdoor

De reis naar Zweden met de camper is al een belevenis op zich, maar het echte genieten begint natuurlijk op onze camping tijdens het kamperen in Zweden. Behalve de rust in Zweden waar u van kunt genieten, kunt u ook actief van de natuur genieten. Het stadse leven ontvluchten en mooie wandelingen maken in de frisse buitenlucht. Ga op wildsafari, maak een vlot en vaar over het meer, klim in de bomen, ga mountainbiken of vissen in het meer. De bossen en meren nodigen volop uit tot outdooractiviteiten en survival. Er is altijd iets te doen in onze omgeving.

Met de Camping Key Europe en met de camper naar Zweden

Wist u dat u geen aparte kampeerkaart meer hoeft aan te schaffen voor Zweden? De Camping Key Europe is dé campingcard voor Scandinavië. De campingcard biedt vele kortingen. Bijvoorbeeld voor de ferry van Puttgarden - Rodby en de ferry van Helsingborg- Helsingor. Behalve Zweden kunt u nu dus ook de campingcard gebruiken in de rest van Scandinavië. Reis extra goedkoop met de camper naar Zweden met de Camping Key Europe!

Ontdek uw camping in Zweden