Met de caravan naar Zweden

Altijd al eens met de caravan naar Zweden willen gaan? Twijfel niet langer en boek uw Nederlandse camping in Zweden voor een onvergetelijke vakantie!

Avontuurlijk Zweden!

Rådastrands Camping is een natuurrijke kampeer accommodatie in het zuidwesten van Zweden. Om precies te zijn in de regio Värmland. Typisch voor dit deel van Zweden zijn de uitgestrekte bossen en tienduizenden meren! De uitgestrekte natuur leent zich uitstekend voor een survival vakantie in Zweden. De mogelijkheden tot survival activiteiten zijn er eindeloos. Denk hierbij aan GPS wandel- of mountainbike tochten, kanoën, klimmen, outdoor lasergamen of een safari door de natuur. Rådastrands camping organiseert deze activiteiten zelf, in samenwerking met Moose Adventures. Kamperen en avontuur zijn samengevoegd op 1 locatie!

Een overzicht van de activiteiten:

Met de Caravan naar Zweden

Vanuit Nederland rijdt u met de caravan naar Zweden, via Duitsland en Denemarken komt u in het land van Ikea en Knäckebröd. Via een bos- en waterrijke route komt u aan bij de camping in Zweden; Rådastrand. Deze camping van Nederlandse eigenaren heeft diverse staanplekken. Zowel zon, schaduw of een combinatie van beide is mogelijk en met een afmeting van +/- 100m2 is er voldoende ruimte voor een ontspannen vakantie. De centrale sanitaire voorzieningen zijn in 2017 gerenoveerd en wifi is aanwezig op de hele camping. Daarnaast er de keus om een kampeerplaats met of zonder elektra te boeken.

Wilt u liever een heel seizoen in Zweden verblijven? Dan is een seizoenplaats een uitstekende oplossing! Ook deze is direct online te boeken.

Rådastrands voorzieningen

Om comfortabel te kamperen in Zweden zijn goede voorzieningen van belang. Rådastrands Camping beschikt over een servicegebouw met receptie en kleine kiosk. Kleine boodschappen als koffie en thee, souvenirs en broodjes zijn hier verkrijgbaar. In het sanitair gebouw zijn diverse douches en toiletten, in 2017 gerenoveerd, gelegen. Daarnaast is er een wasserette met wasmachines én een droger. Verder is er op de camping een minigolfbaan, maar ook een kindvriendelijk zandstrand. Want de camping ligt direct aan het 'Radasjön’ meer.

Een overzicht van Rådastrands voorzieningen:

  • Servicegebouw
  • Sanitair gebouw
  • Wasserette
  • Wifi
  • Minigolfbaan
  • Zandstrand