Kindvriendelijke camping in Zweden

Wilt u met uw kinderen op vakantie en bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping Zweden? Radastrands Camping en omgeving bieden u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie voor jong en oud. Van speurtochten tot een gezellig kampvuur en nog veel meer... De jonge vakantiegangers komen tijd en ogen tekort!

Genoeg te beleven!

Wij doen alles om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Geniet van een goed boek terwijl uw kinderen op het kindvriendelijke zandstrand de mooiste zandkastelen bouwen en spelen met hun vakantievriendjes.

Nieuwsgierig wat er te doen is op onze gezellige en kindvriendelijke camping in Zweden?

Alle kinderactiviteiten

Kinderactiviteiten op onze Camping Zweden

Op Radastrands Camping is genoeg te beleven voor kinderen. Een Kubb-wedstrijdje, speurtochten, vlottenbouwen of lekker op het strand ontspannen. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar worden iedere dag activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld een shelter bouwen, vuur maken, speurtochten of pannenboeken bakken. Er wordt van alles georganiseerd. Kinderen die ouder zijn dan 12 jaar leren we te overleven in de natuur. We leren de kinderen allerlei technieken om te overleven.

Kindvriendelijke camping Zweden

Uw plekje op onze kindvriendelijke camping Zweden?

Rust, ruimte, comfort, een prachtig uitzicht... Op onze kindvriendelijke camping Zweden geven de diverse verblijfsmogelijkheden u stuk voor stuk een optimaal vakantiegevoel. Bovendien heeft u alle faciliteiten binnen handbereik, genieten met een 'G'!

Reserveer direct