Kindvriendelijke camping Zweden

Kindvriendelijke camping Zweden

Wilt u met uw kinderen op rondreis door Zweden en bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Zweden? Radastrands Camping en omgeving bieden u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie voor jong en oud. Van speurtochten tot een gezellig kampvuur en nog veel meer... De jonge vakantiegangers komen tijd en ogen tekort!

Accommodaties van Radastrand

Rådastrands camping heeft diverse staanplaatsen en onderkomens op de kindvriendelijke camping in Zweden, waaronder diverse huurtenten én een traditionele Stuga, zoals ze een zweden een trekkershut noemen. accommodaties

Activiteiten op onze kindvriendelijke camping in Zweden

Op Radastrands Camping is genoeg te beleven voor kinderen. Een Kubb-wedstrijdje, speurtochten, vlottenbouwen of lekker op het strand ontspannen. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar worden iedere dag activiteiten georganiseerd, zoals een shelter bouwen, vuur maken, speurtochten of pannenboeken bakken. Er wordt van alles georganiseerd. Radastrands Camping is daarom een kindvriendelijke camping in Zweden. Kinderen die ouder zijn dan 12 jaar leren we te overleven in de natuur. We leren de kinderen allerlei technieken om te overleven.

Boek nu

Kindvriendelijke camping Zweden

Outdoor: Ontdek het échte buitenleven

Ontsnap aan het dagelijkse (stads)leven en kom genieten van de rust, ruimte en ruige natuur van Värmland! De Zweedse regio staat bekend om zijn 10.000 meren waaronder ook Vänermeer dat met een oppervlak van 5000 km2 het grootste meer van Zweden is. Een ideale omgeving voor een mooie kanotocht met het hele gezin. Ook leuk is het zelf bouwen van een vlot om daarna samen het water op te gaan! Vergeet dan ook niet uw camera, want onderweg valt er misschien wel wild te spotten! Onder begeleiding van het activiteitenteam van, de camping met Nederlandse eigenaar in Zweden, Rådastrand komt het zeker goed. Want het professionele team van Moose Adventures bezorgt u graag een onvergetelijke tijd op dé kindvriendelijke camping in Zweden; Rådastrand.

Andere activiteiten op kindervriendelijke camping in Zweden zijn:

Uw plekje op onze kindvriendelijke camping Zweden?

Rust, ruimte, comfort, een prachtig uitzicht... Op onze kindvriendelijke camping in midden Zweden geven de diverse verblijfsmogelijkheden u stuk voor stuk een optimaal vakantiegevoel. Bovendien heeft u alle faciliteiten binnen handbereik, genieten met een 'G'!

Reserveer direct