Kindercamping in Zweden boeken!

Heerlijk de familievakantie doorbrengen op uw Kindercamping in Zweden? Dan bent u bij Camping Rådastrand aan het juiste adres! De camping ligt midden in vakantieregio Värmland in het zuidwesten van Zweden. De uitgestrekte bossen en meer dan 10.000 meren vormen een aantrekkelijk vakantielandschap. Om nog maar te zwijgen over het dierenrijk, want zowel elanden, lynxen als beren en wolven noemen de regio hun thuis.

Outdoor: ontdek het échte buitenleven

Ontsnap aan het dagelijkse (stads)leven en kom genieten van de rust, ruimte en ruige natuur van Värmland! De Zweedse regio staat bekend om zijn 10.000 meren waaronder ook Vänermeer dat met een oppervlak van 5000 km2 het grootste meer van Zweden is. Een ideale omgeving voor een mooie kanotocht met het hele gezin. Ook leuk is het zelf bouwen van een vlot om daarna samen het water op te gaan! Vergeet dan ook niet uw camera, want onderweg valt er misschien wel wild te spotten! Onder begeleiding van het activiteitenteam van, de Nederlandse Camping in Zweden, Rådastrand komt het zeker goed. Want het professionele team van Moose Adventures bezorgt u graag een onvergetelijke tijd op dé familiecamping in Zweden; Rådastrand.

Andere activiteiten op kindercamping Zweden zijn:

 Alle activiteiten bekijken.

Kindercamping in Zweden

Op onze kindvriendelijke camping in Zweden bent u van harte welkom met het hele gezin. Of u er nu voor kiest om met de camper naar Zweden te komen of een van onze accommodaties boekt, een verblijf op Rådastrands Camping is een avontuur voor jong en oud. Avontuurlijke kids kunnen zelf lekker mee doen aan boogschieten, vlottenbouwen en veel meer. Bekijk alvast het filmpje om de sfeer te proeven!

De moderne sanitaire voorzieningen, gratis internet en wasserij dragen bij aan een comfortabel verblijf. Dat laat extra ruimte én tijd over voor rust, ontspanning en avontuur! Wist u dat Rådastrands Camping tevens over een receptie met winkeltje, snackbar en minigolfbaan beschikt? U hoeft de kindercamping in Zweden dus eigenlijk niet meer af om een fantastische familievakantie in Zweden te beleven!

Boek direct uw kindercamping in Zweden!

Kindercamping Zweden

Benieuwd naar onze accommodaties?

Rådastrands camping heeft diverse staanplaatsen en onderkomens. Waaronder diverse huurtenten én een traditionele Stuga, zoals ze een zweden een trekkershut noemen.