Kamperen in Zweden? Echte ervaring!

Kamperen in Zweden... Een onbeschrijfelijk heerlijk vakantiegevoel! Als u eens in Zweden bent geweest, dan wilt u nooit meer anders. Comfortabele verblijfsmogelijkheden, kwalitatieve faciliteiten, leuke activiteiten en een adembenemende omgeving... Voor jong en oud is kamperen in Zweden telkens weer vol verrassingen en uitdagingen. Onze camping Radastrand ligt centraal in Zweden en wordt beheerd door Nederlandse eigenaren die er alles aan doen om uw vakantie in Zweden tot een groot succes te maken. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie vindt u bij Radastrands Camping!

Komt u wild kamperen in Zweden?

Of u nu komt kamperen in Scandinavie met uw tent, caravan of camper. Liever in de zon of toch in de schaduw. Wij hebben voor iedere kampeerder wat wils! Laat u verrassen door het prachtige uitzicht over het Rådameer. De ruime kampeerplaatsen op Radastrands Camping zijn minimaal 100 m². De kampeerplaatsen hebben allemaal voldoende privacy en beschutting. Geniet van de groene en bosrijke omgeving en kom compleet tot rust. Er zijn kampeerplaatsen met én zonder electriciteit en voor een klein (trekkers)tentje hebben we speciale (goedkopere) plaatsen. Met de Camping Key Europe kunt u snel en makkelijk inchecken op de camping.

  • Kampeerplaats met elektra (+/- 100 m²)
  • Kampeerplaats (+/- 100 m²)
  • Tentje trekkersveld (2 pers)
  • Seizoensplaats
  • Camperplaats Zweden

Bent u op zoek naar net iets meer comfort, maar wilt u toch het kampeergevoel beleven? Kies dan bijvoorbeeld voor een Safaritent of een De Waard tent.

Kamperen in Zweden is een unieke ervaring! 

Iedereen zou dit toch minstens 1x moeten meemaken.