Kamperen in Zweden

Kamperen in Zweden... Een onbeschrijfelijk heerlijk vakantiegevoel! Als u eens in Zweden bent geweest, dan wilt u nooit meer anders. Comfortabele verblijfsmogelijkheden, kwalitatieve faciliteiten, leuke activiteiten en een adembenemende omgeving... Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie vindt u bij Radastrands Camping.

Komt u ook wild kamperen in Zweden?

Of u nu komt kamperen in Scandinavie met uw tent, caravan of camper. Liever in de zon of toch in de schaduw. Wij hebben voor iedere kampeerder wat wils! Laat u verrassen door het prachtige uitzicht over het Rådameer. De ruime kampeerplaatsen op Radastrands Camping zijn minimaal 1000 m². De kamperplaatsen hebben allemaal voldoende privacy en beschutting. Hier geniet u van een groene en bosrijke omgeving. Er zijn kampeerplaatsen met én zonder electriciteit en voor een klein (trekkers)tentje hebben we speciale (goedkopere) plaatsen. Met de Camping Key Europe kunt u snel en makkelijk inchecken op de camping.

  • Kampeerplaats met elektra (+/- 100 m²)
  • Kampeerplaats (+/- 100 m²)
  • Tentje trekkersveld (2 pers)
  • Seizoensplaats
  • Camperplaats Zweden

Bent u op zoek naar net iets meer comfort, maar wilt u toch het kampeergevoel beleven? Kies dan bijvoorbeeld voor een Safaritent of een De Waard tent.

Kamperen in Zweden is een unieke ervaring!