Activiteiten overzicht

Outdoor activiteiten (zomer)

Mountainbike tochten

Mountainbike tochten

Van de Zweedse natuur genieten kan op vele manieren, een leuke sportieve manier is natuurlijk mountainbiken! Ga alleen, met vrienden of familie de natuur in met behulp van een van onze mountainbikes met GPS.

Klimmen

Klimmen

Laat het aapje in je los want iedereen mag bij ons de boom in! Lekker klimmen en klauteren in onze 3 aangelegde monkey klim bomen onder leiding van een van onze ervaren instructeurs. Is dat niet spannend genoeg kun je mee doen met onze outdoor klim-clinic waar je een echte cursus krijgt in het klimmen en zekeren.

Outdoor lasergamen

Outdoor lasergamen

Altijd al de strijd aan willen gaan met of tegen je familie? Bij ons is het mogelijk. Gewapend met een van onze professionele lasergame wapens in het daarvoor speciaal geprepareerde stuk bos gaan we kijken welk team het beste is.

GPS wandeltochten

GPS wandeltochten

Heerlijk samen wandelen met de familie of misschien wel alleen. Dat kan! Aangezien wandelpaden niet altijd goed aangegeven worden in Zweden heeft ons team het voor u makkelijker gemaakt en de mooiste routes in een GPS gezet. Zo kunt u genieten van de prachtige natuur zonder te verdwalen.

Vierkamp (schiet clinic)

Vierkamp (schiet clinic)

Deze 3 uur durende clinic bestaat uit 4 stoere activiteiten. Je gaat leren boogschieten, hand kruisboog schieten, hand luchtbuks schieten en bijlwerpen. Belangrijk: Deze activiteit is alleen mogelijk vanaf 16 jaar en ouder.

SUP  (Stand Up Paddling)

SUP (Stand Up Paddling)

Een nieuwe trend op het gebied van watersport  in Zweden is suppen, ook wel stand up paddling (SUP) genoemd. Voor het suppen heb je een board, peddel en zwemvest nodig. Bij het suppen sta je op het board en gebruik je de suppeddel om jezelf door het water voort te bewegen.