Even voorstellen!

Wij, Tobias, Mirthe, Herry en Marjan heten u van harte welkom op onze camping! Samen hebben wij op 1 oktober 2016 deze prachtige camping overgenomen van de familie van der Werf.

Tobias en Mirthe hebben beide in 2016 de opleiding Outdoor & Adventure afgerond aan het Helicon in Velp. Dit is een opleiding tot allround buitensport instructeur en zij zullen zich daarom ook voornamelijk bezig houden met alle buitensport activiteiten.

Herry en Marjan hebben beide een achtergrond in de zorg en het bedrijfsleven en zullen er voor zorgen dat u in alle rust kunt genieten van uw heerlijke vakantie.

Als kind kwam Tobias al vele malen met zijn ouders ( Herry en Marjan ) in Zweden en samen met zijn vader droomde hij van een eigen camping in de bossen van Zweden.

Ook Mirthe was als kind al eens naar Zweden gekomen en had toen al tegen haar ouders gezegd dat dit het land was waar ze later oud wilde worden.

In 2016 kwam deze droom voor ons uit en zijn we naar Zweden gekomen. Nu hopen wij samen, dat we u een heerlijke vakantie kunnen bezorgen zodat u net zo veel van Zweden kunt gaan genieten als dat wij doen.

 

Tot snel!

Tobias, Mirthe, Herry en Marjan