De mooiste camping met de beste meren om te vissen

Op zoek naar een camping in Zweden waar u het beste kunt vissen? Met camping Radastrand maakt u dan de perfecte keuze! Elke type visser kan hier zijn hart ophalen en beleeft de visvakantie van zijn leven.

Waar ligt de beste camping om te vissen?

Camping Radastrand ligt in het zuid westen van Zweden in het in het midden van de provincie Värmland. Dit zeer waterrijke gebied kenmerkt zich door zijn vele meren, rivieren en moerassen. In combinatie met de groene heuvels waant u zich in een andere wereld. Met een kleine 10.000 meren en rivier de Klaràlven is Värmland de visprovincie bij uitstek. Door de centrale ligging van Radastrand in dit gebied is het één van de poplulairste campings met viswater in Zweden.

Voor elk type visser!

Vanaf camping Radastrand kun je op verschillende manieren vissen. De camping ligt naast het grote meer Rådasjön. Hier kunt u rustig vanaf de waterkant uw hengel uitgooien. Daarnaast kunt u vanaf een vlot vissen of u kunt met de boot het water op gaan. Zoek de ruimte op en geniet van de complete rust en het panoramische uitzicht op het meer. De rivier de Klaràlven is erg populair bij vliegvissers. Vanaf de camping loopt u er zo naar toe!

Vissen in Varmland Zweden

Het vissen krijgt een hele andere dimensie in Zweden door de indrukwekkende natuur, de uitgestrekte meren en vooral de rust. In de meren vind je voornamelijk zalmforel, snoek en baars. In het gebied is wel een visvergunning nodig. Deze kun je halen bij de plaatselijke supermarkt in Råda. Wilt u graag meerdere plekken ontdekken in Zweden? Vraag dan meer informatie aan over een RondjeZweden waarbij u op meerdere campings verblijft.

Camping vissen

Andere activiteiten tijdens uw visvakantie Zweden

Tijdens uw vakantie in Zweden is er nog veel meer te doen dan alleen vissen. Op Radastrand Camping bezorgen we u graag een topvakantie! Maak bijvoorbeeld een prachtige fietstocht met adembenemende uitzichten, maak een rustgevende tocht met een kano of volg een GPS wandeling direct vanaf de camping. Natuurlijk kunt u er ook een dag op uit in de omgeving, een beetje cultuur snuiven en Zweedse tradities en gebruiken ontdekken.

Onze typisch Zweedse Stuga's

Graag laten we u kennis maken met het Zweedse leven en daar hoort een verblijf in een typisch Zweedse trekkerhut, ook wel Stuga genoemd, zeker bij. Deze vrolijke houten huisjes zijn voorzien van bedden, een tafel met stoelen en hebben allemaal een veranda en eenvoudig keukentje. Ze zijn er voor 2 personen, 4 personen en 5 personen. De Stuga is een ideale accommodate voor uw visvakantie in Zweden.

Stuga Zweden

Boek hier onze camping om te vissen