Van dag tot dag

Wandelen in Zweden

Het hieronder staande van dag tot dag programma is een suggestie en kan wijzigen. Dit betekent dat alle activiteiten wel aan bod komen, maar mogelijk in een andere volgorde.

Dag 1: Aankomst

Na 14.00 is inchecken op de camping en bij Björnbyn mogelijk. In de avond komen we allemaal samen in het restaurant van de camping om elkaar te leren kennen en wordt een korte uitleg gegeven over hoe de week eruit komt te zien.

Dag 2: 15 km wandelen

Elke ochtend starten we met een goed ontbijt en het klaarmaken van een lunchpakket voor onderweg. We starten de eerste wandel dag met een tocht van ongeveer 15 kilometer. Tussen de middag kun je lunchen met het lunchpakket dat je in de ochtend klaar hebt gemaakt. Voor het avond eten worden er echte Zweedse pannenkoekjes (pannkakor) boven een kampvuur bereid. Na deze vullende maal zit de dag er voor vandaag op. 

Dag 3: 15 km wandelen

Na het ontbijt en het klaarmaken van het lunchpakket staat er voor vandaag weer een 15 kilometer durende tocht op de planning. In de avond krijgen we een echte Zweedse Sil proeverij. 

Dag 4: Rustdag

Vandaag is helemaal voor jezelf! Wel starten we net zoals elke dag met een ontbijt, maar hierna kun je zelf kiezen hoe je de dag in wilt delen. Misschien wil je nog wel vissen, fietsen, een dagje naar een stad in de buurt of misschien wil je wel helemaal niets doen vandaag. De keuze is aan jou! Als avondeten verzorgen wij een echt Zweeds zalmbuffet.

Dag 5: 24 km wandelen

De wandeltocht op deze dag duidelijk langer dan de voorgaande wandeltochten. Vandaag is het ontbijt dan ook iets vroeger dan de andere dagen zodat je genoeg tijd hebt om deze flinke wandeltocht van 24 kilometer te maken. In de avond krijgen we een heerlijke elanden stoofpot in het restaurant van Björnbyn voorgeschoteld.

Dag 6: 10 km

Vandaag is alweer de laatste wandeldag. Deze sluiten we af met een rustige 10 kilometer door het bos. Dit om te zorgen dat iedereen in de avond op tijd terug is voor de geheel verzorgde BBQ.

Dag 7: Vertrek

Helaas is vandaag de laatste dag van deze week alweer aangebroken en is het tijd om weer naar huis te gaan. Uitchecken kan tot 11 uur

De arrangementen zijn bij te boeken wanneer u een accommodatie bij ons boekt.