Van dag tot dag

Outdoor sportvakantie

Het hieronder staande van dag tot dag programma is een suggestie en kan wijzigen. Dit betekent dat alle activiteiten wel aan bod komen, maar mogelijk in een andere volgorde.

DAG 1: AANKOMST

Na 14.00 is inchecken op de camping mogelijk. In de avond komen we allemaal samen in het restaurant van de camping om elkaar te leren kennen en wordt een korte uitleg gegeven over hoe de week eruit komt te zien, waarna we samen gaan eten.

DAG 2: SURVIVALBAAN

Deze eerste actieve dag gaan we direct goed van start met een trainingsdag op de survivalbaan. Technieken voor in de baan, looptechniek, er komt van alles aan bod. Uiteraard maken we tussen alle inspanning door tijd voor een welverdiende pauze. 

DAG 3: KANOTOCHT

De ochtend begint evenals de andere dagen met een ontbijt. Hierna pakt iedereen zijn spullen en stappen we in de bus om naar Geijersholm te rijden. Hier worden de kano’s te water gelaten en gaan we beginnen met een heerlijke kanotocht onder begeleiding van een ervaren kano-instructeur. Halverwege deze tocht stoppen we even om te genieten van boven het kampvuur gebakken heerlijke Zweedse pannenkoeken (pannkakor). Na dit vullende maal stappen we weer de boot in en varen het laatste stuk van de tocht. Bij de eindbestemming aangekomen staat de bus al te wachten om ons terug te rijden naar de camping. 

DAG 4: MOUNTAINBIKE EN BBQ

Na het ontbijt is het tijd om je sportief om te kleden want er staat een fantastische mountainbike tocht door de Zweedse natuur op je te wachten. Er is keuze uit meerder mountainbikeroutes van verschillende lengtes. Met behulp van een GPS vind je je route op de verschilleden mooie paden van het Zweedse Värmland. Bij de geheel verzorgde BBQ praten we na over deze mooie dag. 

DAG 5: DROPPING EN BEVERSAFARI

Tijd voor een mooie wandeltocht met net een beetje extra uitdaging. Na het ontbijt wordt iedereen gedropt op een punt waarvandaan de weg naar de camping gevonden moet worden met behulp van GPS. In de avond komen we allemaal weer samen. Na een educatieve presentatie over de bever stappen we in de bus en rijden we een stukje naar de rivier waar we onze kano's te water zullen laten. Samen gaan we op zoek naar bevers en hun burchten. Misschien spotten we onderweg ook nog wel andere wilde dieren. 

DAG 6: SCHIETCLINIC EN WEDSTRIJD

Wie zou er kunnen leven van de jacht? Tijdens de schietclinic komen verschillende technieken en materialen aan bod die onze voorvaderen al gebruikten om te overleven. Na deze stoere clinic sluiten we het programma af met een survivalrunwedstrijd. Dat wordt een spannende strijd.

DAG 7: VERTREK

Helaas is vandaag de laatste dag van deze week alweer aangebroken en is het tijd om weer naar huis te gaan. Uitchecken kan tot 11 uur.

De arrangementen zijn bij te boeken wanneer u een accommodatie bij ons boekt.