Van dag tot dag

Motorrijden in Zweden

Het hieronder staande van dag tot dag programma is een suggestie en kan wijzigen. Dit betekent dat alle activiteiten wel aan bod komen, maar mogelijk in een andere volgorde.

Dag 1: Aankomst

Na 14.00 is inchecken op de camping mogelijk. In de avond komen we allemaal samen in het restaurant van de camping om elkaar te leren kennen en volgt een korte uitleg over hoe de week er uit zal komen te zien. 

Dag 2, 3, 5, 6 en 7: Motortocht

  • Elke dag starten we in het restaurant van de camping met een ontbijt. Na het ontbijt en het gemaakte lunchpakket voor tijdens de rit, is het tijd om te gaan rijden.
  • Elke dag wordt er in overleg gekeken hoeveel kilometers er gereden gaan worden. Dit zal altijd tussen de 150 en 300 kilometer zijn. Ook wordt er per dag gekeken of er voornamelijk gravelwegen of asfalt wegen gereden gaan worden. De ritten eindigen aan het eind van de middag weer op Rådastrandscamping
  • Aan het eind van de middag wordt een maaltijd geserveerd, onder andere bestaande uit een sil proeverij, een elandenstoofpot, een zalmproeverij, een stoofpot en een BBQ.  

Dag 4: Schietclinic en GPS-wandeltocht

De dag van vandaag zal er heel anders uitzien dan de afgelopen dagen. Na het ontbijt starten we met een schietclinic. Tijdens deze clinic leren we boogschieten, buks schieten en kruisboog schieten. Na deze activiteit is het tijd om te lunchen. We zullen samen boven een kampvuur genieten van heerlijke Zweedse pannenkoekjes (pannkakor). Na het middageten is het tijd voor onze volgende activiteit van deze dag. Met een route in de GPS maak je een heerlijk wandeltocht waardoor je de Zweedse natuur ook op een andere manier ervaren kunt. 

Dag 5: Beversafari

Naast de motortocht staat er vandaag een beversafari op het programma. Na het avondeten stappen we in de bus om naar de instap van de beversafari te rijden. Samen met onze beverexpert stappen we in een kano en varen over een prachtige rivier. 

Dag 8: Vertrek

Helaas is vandaag de laatste dag van deze week alweer aangebroken en is het tijd om weer naar huis te gaan. Uitchecken kan tot 11 uur.

De arrangementen zijn bij te boeken wanneer u een accommodatie bij ons boekt.