Van dag tot dag

Voorjaars- of Herfstvakantie

Het hieronder staande van dag tot dag programma is een suggestie en kan wijzigen. Dit betekent dat alle activiteiten wel aan bod komen, maar mogelijk in een andere volgorde.

DAG 1: AANKOMST

Na 14.00 is inchecken op de camping en bij Björnbyn mogelijk. In de avond komen we allemaal samen in het restaurant van de camping om elkaar te leren kennen en een korte uitleg over hoe de week er uit zal komen te zien.

DAG 2: KANOTOCHT

De ochtend begint zoals iedere dag met een gezamenlijk ontbijt. Hierna pakt iedereen zijn spullen en stappen we in de bus om naar Geijersholm te rijden. Hier worden de kano’s te water gelaten en gaan we beginnen met een heerlijke kanotocht onder begeleiding van een ervaren kano-instructeur.  Halverwege deze tocht stoppen we om te genieten van boven een kampvuur gebakken heerlijke Zweedse pannenkoekjes (pannkakor). Na dit vullende maal stappen we weer de boot in en varen het laatste stuk van de tocht.  Bij de eindbestemming aangekomen staat de bus alweer te wachten om ons terug te brengen naar de camping.

DAG 3: SCHIETCLINIC – LASERGAMEN – OUTDOOR COOKING

Een lekker druk dagje vandaag! Na het ontbijt gaan we samen naar de (boog)schietbaan achter op de camping. Tijdens de schietclinic leer je pijl en boogschieten, kruisboog schieten en het gebruiken van een handluchtbuks. Hierna gaan we samen lunchen in het restaurant. Nadat iedereen genoeg gegeten heeft en gerust, gaan we door naar het volgende activiteit: lasergamen! In het bos ga je de strijd aan met het andere team. Na het lasergamen maken we alles klaar voor het outdoor cooking. Samen koken we een heerlijke stoofpot boven een kampvuur. Na het eten ruimen we samen alles op en is er nog tijd voor wat gezelligheid rond het kampvuur.

DAG 4: RUSTDAG

Vandaag is helemaal voor jezelf! Wel starten we net zoals elke dag met een ontbijt, maar hierna kun je zelf kiezen hoe je de dag in wilt delen. Misschien wil je nog wel vissen, paardrijden, een dagje naar de stad in de buurt of misschien wil je wel helemaal niets doen vandaag. De keuze is aan jou! Als avondeten staat er een echt Zweeds zalmbuffet op het menu.

DAG 5: WANDELTOCHT

Na het ontbijt is er keuze uit verschillende wandeltochten die gelopen kunnen worden. Je maakt zelf je lunchpakket voor onderweg, trekt je goeie wandelschoenen aan en je bent klaar. Van ons krijg je nog een kaart mee met de route die je wil lopen en de dag kan beginnen! ’s Avonds eten we in het restaurant van Björnbyn een echte elanden stoofpot.

DAG 6: MOUNTAINBIKEN

Na het ontbijt is het tijd om je sportief om te kleden want er staat een fantastische mountainbike tocht door de Zweedse natuur op je te wachten. Met het behulp van een GPS rijd je over de mooiste paden van Värmland en als je geluk hebt zie je misschien nog wel een Eland!  Als avond eten hebben we een echte Zweedse Sil proeverij op het menu.

DAG 7: MOOSEPARK EKSHARAD

Na het ontbijt stappen we in het bus en rijden we naar het Moosepark in Eksharad. Hier krijg je een rondleiding door het park en leer je meer over de Eland en zijn woonomgeving. Zo krijg je een mooie kans om de koning van het woud van dichtbij te kunnen bekijken! Als we weer terug zijn op de camping/ Björnbyn, heb je tijd om je spullen in te pakken en nog even uit te rusten voor het avondeten.  Als laatste avondmaal hebben we een geheel verzorgde BBQ voor jullie geregeld. Er wordt voor je gekookt dus het enige dat je hoeft te doen is genieten van deze laatste avond.

DAG 8: VERTREK

Helaas is vandaag de laatste dag van deze week alweer aangebroken en is het tijd om weer naar huis te gaan. Uitchecken kan tot 11 uur.

De arrangementen zijn bij te boeken wanneer u een accommodatie bij ons boekt.