Actief je herfstvakantie door

Ben je het binnen zitten helemaal zat?! Heb je vakantie in de week van 10 tot 18 oktober of de week van 17 tot 25 oktober. Wil je even weg uit alle drukte en chaos, maar houd je niet van stil zitten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

In deze weken organiseren wij, Rådastrandscamping in samenwerking met Moose Adventure & Outdoor leuke actieve vakantieweken.

5 dagen lang ga je verschillende activiteiten doen zoals, kanoën, wandelen, boogschieten en lasergamen. Maar ook gaan we een bezoek brengen aan een Moosepark en gaan we cultuur snuiven in Karlstad.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag wat meer informatie of meteen boeken, stuur dan een mailtje naar info@radastrand.com 

Voor prijzen klik hier

We zien jullie dan!

 

 

Van dag tot dag

Dag 1

Aankomst op de camping. Deze dag staat in het teken van rust en acclimatiseren. Je kunt je stuga of huisje inrichten en alvast wat van de omgeving verkennen. In de avond maak je kennis met de rest van de groep en krijg je een uitleg over het weekprogramma onder het genot van een kop thee of koffie.

Dag 2

Dag twee staat in het teken van het kanovaren. Samen met een begeleider vaar je op een van de prachtige rivier van Värmland. Halverwege deze tocht stoppen we even om boven een vuur echte Zweedse pannenkoeken te bakken en te eten.

Dag 3

Op deze dag maken we een wandeltocht. Je bepaalt zelf de lengte van de tocht. Je krijgt een GPS of kaart mee. De lengtes van de tochten verschillen tussen de 10 en 24 km. In de avond staat er een heerlijke elanden stoofpot op je te wachten!

Dag 4

Vandaag blijven we op het campingterrein. De ochtend starten we met een schietclinic, hier ga je leren boog-, luchtbuks- en kruisboogschieten. In de middag gaan we tegen elkaar strijden met lasergame wapens en in de na middag geven we een outdoor cooking les waarin je leert om een stoofpot boven open vuur te maken die we daarna natuurlijk gezamenlijk nuttigen.

Dag 5

Vandaag is een dag die zelf in te vullen is. Het is mogelijk om in de buurt bij Our Little Farm paard te rijden of je kunt naar Karlstad gaan om te shoppen, musea te bezoeken en lekker uit eten te gaan.

Dag 6

Vandaag gaan we naar het Moosepark in Eksharad. De tocht er naartoe is al prachtig. In het park ga je alles leren over de natuur van Värmland en de koning van het woud. Als laatste avond afsluiting is er een volledig verzorgde BBQ.

Dag 7

Dag zeven vertrek.