Een week vol activiteiten

Avonturenweek vanaf 5 jaar

Voor 5 dagen ( ma- vrij) in de week wordt er een programma georganiseerd vol activiteiten voor kinderen om de Zweedse natuur te ontdekken.

Tijdens deze week gaan we ongeveer 4,5 uur per dag allerlei activiteiten beleven. Shelters bouwen, hengels maken, vlotten bouwen, handbogen maken en een speurtocht wandeling maken... Lekker de buitenlucht in en veel leuke dingen doen.

Tussen de middag eten we worstjes die we zelf mogen gaan grillen boven een vuurtje, eten we echt Zweeds Polar brood, of worden er frietjes voor ons gebakken! 

Aanmelden voor een kinderactiviteit kan op de dag voor de activiteit of op de dag zelf. Voor deelname aan een activiteit wordt wel een kleine vergoeding gevraagd (95 SEK per kind, per dag).

Weet je niet precies wat je er van moet verwachten? Of ben je gewoon benieuwd hoe alles eruit ziet? Kijk een korte video van alle activiteiten die we doen op Rådastrands Camping.

Met onze speciale ARRANGEMENTEN kun je niet alleen de leukste kinderactiviteiten vooraf boeken, maar ook genieten van onvergetelijke momenten samen. We hebben een uitgebreid aanbod van activiteiten die perfect zijn voor zowel kinderen als ouders. Van opwindende wildpresentaties tot betoverende beversafari's en gezellige BBQ-avonden, er is voor ieder wat wils. Verzeker jezelf van de ultieme ervaring door het boeken van ons arrangement en creëer kostbare herinneringen die een leven lang meegaan. Mis dit avontuur niet en maak je klaar voor quality time met het gezin!