Een week vol activiteiten

Avonturenweek vanaf 5 jaar

Voor 6 dagen in de week wordt er een programma georganiseerd vol activiteiten voor kinderen om de Zweedse natuur te ontdekken.

Tijdens deze week gaan we ongeveer 4,5 uur per dag allerlei activiteiten beleven. Shelters bouwen, hengels maken, vlotten bouwen, handbogen maken en een speurtocht wandeling maken... Lekker de buitenlucht in en veel leuke dingen doen.

Tussen de middag eten we worstjes die we zelf mogen gaan grillen boven een vuurtje, eten we echt Zweeds Polar brood, of worden er frietjes voor ons gebakken! 

Aanmelden voor een kinderactiviteit kan op de dag voor de activiteit of op de dag zelf. Voor deelname aan een activiteit wordt wel een kleine vergoeding gevraagd (95 SEK per kind, per dag).

Ook kunnen deze kinderactiviteiten van te voren geboekt worden  in een ARRANGEMENT zodat je er zeker van bent dat je aan alle activiteiten kunt deelnemen.  

Weet je niet precies wat je er van moet verwachten? Of ben je gewoon benieuwd hoe alles eruit ziet? Kijk een korte video van alle activiteiten die we doen op Rådastrands Camping.