Safaritenten

Glamping in Zweden

Voor een stoere glamping vakantie in Zweden heten we u graag welkom in een van onze Woody safaritenten. Op een prachtige plek in het bos achter de midgetgolfbaan en met een vrij uitzicht op het Rådasjön meer zult u direct het goede vakantiegevoel krijgen. De safartitenten beschikken over een grote overdekte veranda waardoor u bij goed en minder goed weer toch lekker buiten kunt zitten. De safaritenten staan op een geïmpregneerde houten vlonder, zo´n 30 a 40 cm van de grond, dit voorkomt overlast van vocht of water. De tenten hebben een frame van geïmpregneerde houten palen waar de tentdoeken in komen te hangen. De tenten zijn voorzien van ramen en hebben een pvc-dak. Het tentdoek is van Ten Cate, dus zeer sterk.

De safaritenten zijn te huur per week van zaterdag na 14.00 uur t/m zaterdag 11.00 uur in de periode tussen zaterdag 13 juli 2019 en zaterdag 17 augustus 2019.

Buiten deze periode is het mogelijk om een safaritent te huren voor minimaal twee nachten (bedlinnen zelf meebrengen of huren voor SEK 75 per set)

Voor de komende zomerperiode  2019 zijn er nog een enkele safaritenten beschikbaar, dus wees er snel bij:

  • 5 mei tot 13 juli 2019 meerdere tenten
  • vanaf 17 augustus 2019  meerdere tenten