Glamping tenten

glamping vakantie in Zweden

Voor een stoere glamping vakantie in Zweden heten we u graag welkom in een van onze Woody safaritenten. Op een prachtige plek in het bos achter de midgetgolfbaan en met een vrij uitzicht op het Rådasjön meer zult u direct het goede vakantiegevoel krijgen. Deze tent is compleet ingericht voor 6 personen.

De Safaritent Compact (4 -6 personen). is het iets kleinere broertje van onze Safaritent Woody. Heerlijk stoer en comfortabel vakantie vieren, maar wel in een écht kampeersfeertje (extra bijzettentje voor 2 personen). 

Wil je het plezier van kamperen ervaren, zonder je eigen kampeeruitrusting mee te nemen? Dan is een verblijf in een van onze ruime Gezinstunneltent Falco ideaal. De Falco is compleet ingericht voor 4 tot 6 personen (extra bijzettentje voor 2 personen). 

De safari- / tunneltenten zijn te huur per week van zaterdag na 14.00 uur t/m zaterdag 11.00 uur in de periode tussen zaterdag 16 juli 2022  en zaterdag 27 augustus 2022.

Buiten deze periode is er een beperkte mogelijkheid voor het huren van de tent voor minimaal drie nachten. (bedlinnen zelf meebrengen of huren voor SEK 75 per set)

Gezinstunneltent Falco (4 tot 6 pers.)

Safaritent Woody (6 pers)

Safaritent Compact (4 tot 6 personen)