Kampeerplaatsen

Voor een unieke kampeerervaring nodigen we u graag uit op onze camping in Zweden. Alle kampeerplaatsen hebben een spectaculair uitzicht op het Rådameer. Of u nu met de tent, caravan of camper komt, voor iedereen is er wel een mooi plaatsje te vinden. De ruime plaatsen van minimaal 100m2 bieden allemaal voldoende privacy en beschutting voor een heerlijke vakantie. Ondanks dat je op een boscamping verblijft, zijn er meerdere plekken waar de zon zich regelmatig laat zien. Want ja, als de zon eenmaal schijnt wil je er toch van kunnen genieten.

Er zijn plaatsen met én zonder electriciteit en voor een klein (trekkers)tentje hebben we speciale (goedkopere) plaatsen. Bij de  vuurplaatsen kunt u ’s avonds op de camping uw versgevangen visje boven het open vuur bakken. Rond het kampvuur kunt u nog nagenieten van uw belevenissen van die dag. 

Met de Camping Key Europe kunt u snel en makkelijk inchecken op de camping.

Staanplaats (± 100m²)

Staanplaats met elektra (± 100m²)

Staanplaats XL met elektra (± 200m²)

Tentje trekkersveld (2 pers)

Stuga

Op onze camping in Zweden kunt u ook genieten van het buitenleven in één typisch Zweedse trekkershutten (camping stuga). Dit zijn gezellige eenvoudige trekkershutten met veranda die zeer geschikt zijn voor een heerlijk kort of langer verblijf.  Alle stuga’s zijn voorzien bedden, matrassen, 1 persoons dekbedden en kussens. Gebruik van linnengoed is verplicht en kan eventueel gehuurd worden bij de receptie. Wij gaan ervan uit dat jullie de stugan altijd opgeruimd en schoon achterlaten bij vertrek. Wanneer jullie geen tijd (of zin) hebben dan kunnen jullie de eindschoonmaak tegen een vergoeding door ons laten verzorgen.

Met de Camping Key Europe kunt u snel en makkelijk inchecken op de camping.

Kleine camping Stuga (2 pers)

Camping Stuga (4 pers)

Camping Stuga (5 pers )

Safaritenten

Voor een stoere glamping vakantie in Zweden heten we u graag welkom in een van onze Woody safaritenten. Op een prachtige plek in het bos achter de midgetgolfbaan en met een vrij uitzicht op het Rådasjön meer zult u direct het goede vakantiegevoel krijgen. De safartitenten beschikken over een grote overdekte veranda waardoor u bij goed en minder goed weer toch lekker buiten kunt zitten. De safaritenten staan op een geïmpregneerde houten vlonder, zo´n 30 a 40 cm van de grond, dit voorkomt overlast van vocht of water. De tenten hebben een frame van geïmpregneerde houten palen waar de tentdoeken in komen te hangen. De tenten zijn voorzien van ramen en hebben een pvc-dak. Het tentdoek is van Ten Cate, dus zeer sterk.

De safaritenten zijn te huur per week van zaterdag na 14.00 uur t/m zaterdag 11.00 uur in de periode tussen zaterdag 4 juli 2020 en zaterdag 22 augustus 2020.

Buiten deze periode is het mogelijk om een safaritent te huren voor minimaal drie nachten (bedlinnen zelf meebrengen of huren voor SEK 75 per set)

 

 

 

 

Gezinstunneltent Falco (6 pers.)

Wil je het plezier van kamperen ervaren, zonder je eigen kampeeruitrusting mee te nemen? Dan is een verblijf in een van onze ruime gezinstunneltent Falco ideaal. De Falco is compleet ingericht voor 6 personen. 

De tenten zijn te huur per week van zaterdag na 14.00 uur t/m zaterdag 11.00 uur in de periode tussen zaterdag 15 juli en zaterdag 18 augustus.

Buiten deze periode is er een beperkte mogelijkheid voor het huren van de tent voor minimaal twee nachten.

Anders dan tot nu toe het geval is kan er niet meer voor worden gekozen om de eindschoonmaak van verhuurlocaties (safaritenten, gezinstunneltenten en stuga’s) zelf ter hand te nemen. Deze wordt in alle gevallen door ons verzorgd, om er zeker van te zijn dat schoonmaak en desinfectie volgens de geldende normen plaatsvindt. Kosten voor de eindschoonmaak zijn SEK 250

Wat neem je zelf mee?

Het enige dat je zelf mee moet nemen:

  • onderlaken voor matras ( 2x1 persoonslaken en 1x 2 persoonslaken)
  • kussensloop en dekbedovertrek
  • handdoeken/theedoeken/vaatdoekjes

(Onderlaken,dekbedovertrek en kussensloop zijn eventueel ook te huur =  SEK 450 voor 6 personen)

 

 

Gezinstunneltent Falco