Kampeerplaatsen

Voor een unieke kampeerervaring nodigen we u graag uit op onze camping in Zweden. Alle kampeerplaatsen hebben een spectaculair uitzicht op het Rådameer. Of u nu met de tent, caravan of camper komt, voor iedereen is er wel een mooi plaatsje te vinden. De ruime plaatsen van minimaal 100m2 bieden allemaal voldoende privacy en beschutting voor een heerlijke vakantie. Ondanks dat je op een boscamping verblijft, zijn er meerdere plekken waar de zon zich regelmatig laat zien. Want ja, als de zon eenmaal schijnt wil je er toch van kunnen genieten.

Er zijn plaatsen met én zonder electriciteit en voor een klein (trekkers)tentje hebben we speciale (goedkopere) plaatsen. Bij de vuurplaatsen kunt u ’s avonds op de camping uw versgevangen visje boven het open vuur bakken. Rond het kampvuur kunt u nog nagenieten van uw belevenissen van die dag. 

 

Staanplaats met elektra (± 100m²)

Staanplaats (± 100m²)

Staanplaats XL met elektra (± 200m²)

Tentje trekkersveld (2 pers)

Stuga

Op onze camping in Zweden kunt u ook genieten van het buitenleven in één typisch Zweedse trekkershutten (camping stuga). Dit zijn gezellige eenvoudige trekkershutten met veranda die zeer geschikt zijn voor een heerlijk kort of langer verblijf.  Alle stuga’s zijn voorzien bedden, matrassen, 1 persoons dekbedden en kussens. Gebruik van linnengoed is verplicht en kan eventueel gehuurd worden bij de receptie. Wij gaan ervan uit dat jullie de stugan altijd opgeruimd en schoon achterlaten bij vertrek. Wanneer jullie geen tijd (of zin) hebben dan kunnen jullie de eindschoonmaak tegen een vergoeding door ons laten verzorgen.

 

Kleine camping Stuga (2 pers)

Camping Stuga (4 pers)

Camping Stuga (5 pers )

Glamping tenten

glamping vakantie in Zweden

Voor een stoere glamping vakantie in Zweden heten we u graag welkom in een van onze Woody safaritenten. Op een prachtige plek in het bos achter de midgetgolfbaan en met een vrij uitzicht op het Rådasjön meer zult u direct het goede vakantiegevoel krijgen. Deze tent is compleet ingericht voor 6 personen.

Wil je het plezier van kamperen ervaren, zonder je eigen kampeeruitrusting mee te nemen? Dan is een verblijf in een van onze ruime Gezinstunneltent Falco ideaal. De Falco is compleet ingericht voor 4 tot 6 personen (extra bijzettentje voor 2 personen). 

De safari- / tunneltenten zijn te huur per week van zaterdag na 14.00 uur t/m zaterdag 11.00 uur in de periode tussen zaterdag 3 juli 2021  en zaterdag 28 augustus 2021.

Buiten deze periode is er een beperkte mogelijkheid voor het huren van de tent voor minimaal drie nachten. (bedlinnen zelf meebrengen of huren voor SEK 75 per set)

Gezinstunneltent Falco (4 tot 6 pers.)

Safaritent Woody (6 pers)