Voorzieningen camping

Zandstrand

De camping is direct gelegen aan het prachtige meer 'Radasjön' en heeft daarbij een heerlijk en kindvriendelijk zandstrand. Geniet onder het genot van een goed boek van de Zweedse natuur... Wist u dat u hier nog echt elanden en bevers tegenkomt?

Servicegebouw

Wij heten u van harte welkom bij de receptie in het servicegebouw. Daarnaast vindt u hier ook een kleine kiosk. Hier kunt u terecht voor kleine boodschappen, visspullen, souvenirs, maar ook ijs, koffie, thee, kleine snacks en overheerlijke verse broodjes.

Gratis internet

Even uw email checken, surfen op het internet of die ene leuke vakantiefoto op social media plaatsen? In en rondom het servicegebouw kunt u gratis gebruik maken van onze internetverbinding.

Sanitaire voorzieningen

Toiletten en douches vindt u in het schone sanitairgebouw. Ook voor mindervaliden hebben wij een aangepaste douche- en toiletruimte.

 

Wasserette

Is de kleding vies geworden na een outdoor activiteit of een dag spelen aan het zandstrand? Geen probleem! Wij beschikken over wasmachines en een wasdroger.

Sauna

Pure ontspanning ervaart u in onze sauna. Genieten na een lange wandeling of outdoor activiteit... Heerlijk!

Minigolfbaan & tafeltennis

Hole in one! Gaat u de uitdaging aan op de minigolfbaan? Of wat dacht u van een potje tafeltennis op onze tafeltennistafel?

Eten & drinken

In de kiosk kunt u terecht voor koffie, thee, een ijsje, kleine snack en heerlijke verse broodjes. Wilt u uit eten? In Rada vindt u twee eetgelegenheden waar u voor een heerlijke lunch of diner aan het juiste adres bent.