Met de camper naar Zweden

Voor een unieke kampeerervaring nodigen we u graag uit op een van onze kampeerplaatsen met een spectaculair uitzicht op het Rådameer. 

Ruime camperplaatsen

Op Radastrands Camping geniet u van een ruime camperplaats zweden. De mooie kamper- en camperplaatsen van minimaal 100m2 bieden allemaal voldoende privacy en beschutting voor een heerlijke vakantie. Bij de vuurplaatsen kunt u ’s avonds op de camping uw versgevangen visje boven het open vuur bakken. Rond het kampvuur kunt u nog nagenieten van uw belevenissen van die dag. Dat is waarvoor u met de camper naar Zweden gaat! Optimaal genieten in en van de Zweedse natuur. 

Met caravan naar Zweden voor echte outdoor

Naast dat u na de reis met caravan naar Zweden van de rustgevende natuur geniet, kunt u ook actief van de natuur genieten. Het stadse leven ontvluchten en mooie wandelingen maken in de frisse buitenlucht. Ga op wildsafari, maak een vlot en vaar over het meer, klim in de bomen, ga mountainbiken of vissen in het meer. De bossen en meren nodigen uit tot outdooractiviteiten en survival.

Met de Camping Key Europe en met de camper naar Zweden

Wist u dat u geen aparte kampeerkaart meer hoeft aan te schaffen voor Zweden. De Camping Key Europe is dé campingcard voor Scandinavië. De campingcard biedt vele kortingen. Bijvoorbeeld voor de ferry van Puttgarden - Rodby en de ferry van Helsingborg- Helsingor. Behalve Zweden kunt u nu dus ook de campingcard gebruiken in de rest van Scandinavië. Reis extra goedkoop met de camper naar Zweden met de Camping Key Europe!

Ontdek uw camping Zweden