Natuurlijke camping in Zweden

Zweden is het vakantieland bij uitstek als u op zoek bent naar rust en ruimte. Ter vergelijking; Zweden is 11 keer groter dan Nederland en heeft een bevolkingsdichtheid van 20 inwoners per km². Nederland herbergt ongeveer 400 inwoners per km²! Een enorm verschil, wat bijdraagt aan een heerlijke vakantie vol rust en ontspanning. In Zweden is een overvloed aan vrije ruimte, frisse lucht, schoon water en een mooie en oorspronkelijke natuur. In de steden treft u een goede mix van traditie en modern leven. Dat alles maakt Zweden tot een heerlijk en populair vakantieland.

Kamperen op onze camping in Zweden

Dé manier om tijdens een vakantie op onze camping in Zweden op te gaan in de natuur is kamperen. Door de natuurlijke inrichting tussen de bomen hebben alle kampeerplaatsen volop privacy. Vanaf de kampeerplaats kijkt u uit over het Rådameer. Tijdens het kamperen begint én eindigt elke vakantiedag met een prachtig uitzicht. Bij kamperen op onze camping in Zweden kunt u uit meerdere kampeerplaatsen kiezen. De ruime plaatsen (100m²) zijn met of zonder electriciteit te boeken.

Wilt u met eigen ogen ervaren wat een prachtig vakantieland Zweden is? Vanaf onze camping in Zweden ontdekt u alle kenmerken van het Scandinavische land.

Kom naar onze camping in Zweden

Camping Zweden